Vaihto- ja palautusoikeus on 14 päivää. 14 päivää lasketaan alkavaksi siitä hetkestä, kun vastaanotatte tuotteen. Jos ostoksestasi on kulunut 14 päivää, emme voi tarjota sinulle täyttä hyvitystä tai vaihtoa. Jotta tuote voidaan palauttaa, sen on oltava käyttämätön ja samassa kunnossa kuin sen sait. Sen on myös oltava alkuperäispakkauksessa.

Palauttaminen ei koske useita tavaratyyppejä. Pilaantuvia tavaroita, kuten elintarvikkeita, kukkia, sanomalehtiä tai aikakauslehtiä, ei voi palauttaa. Emme myöskään ota vastaan tuotteita, jotka ovat intiimituotteita tai hygieniatuotteita, vaarallisia materiaaleja tai syttyviä nesteitä tai kaasuja.

Muita ei-palautettavia tuotteita:

  • Lahjakortit

Palauttamista varten tarvitsemme kuitin tai ostotodistuksen. Tietyissä tilanteissa myönnetään vain osittaisia palautuksia:

  • Mikä tahansa tuote, joka ei ole alkuperäisessä kunnossaan, on vahingoittunut tai josta puuttuu osia syistä, jotka eivät johdu meidän virheestämme.
  • Mikä tahansa tuote, joka palautetaan yli 14 päivää toimituksen jälkeen.

Palautukset

Kun palautuksesi on vastaanotettu ja tarkastettu, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa ilmoitamme, että olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen. Ilmoitamme sinulle myös palautuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä. Jos palautus hyväksytään, se käsitellään ja hyvitys tehdään automaattisesti luottokortillesi tai alkuperäiselle maksutapallesi tietyn ajan kuluessa.

Myöhästyneet tai puuttuvat palautukset

Jos et ole vielä saanut palautusta, tarkista ensin pankkitilisi uudelleen.

Ota sitten yhteyttä luottokorttiyhtiöön, sillä voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin palautus on virallisesti kirjattu.

Ota seuraavaksi yhteyttä pankkiisi. Palautuksen kirjaaminen kestää usein jonkin aikaa.

Jos olet tehnyt kaiken tämän, etkä ole vieläkään saanut hyvitystä, ota meihin yhteyttä osoitteeseen {sähköpostiosoite}.

Myytävät tuotteet

Vain normaalihintaiset tuotteet voidaan palauttaa. Myyntituotteita ei voi hyvittää.

Vaihdot

Vaihdamme tuotteita vain, jos ne ovat viallisia tai vahingoittuneita. Jos haluat vaihtaa sen samaan tuotteeseen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen {sähköpostiosoite} ja lähetä tuote osoitteeseen: {fyysinen osoite}.

Lahjat

Jos tuote oli ostettaessa merkitty lahjaksi ja lähetetty suoraan sinulle, saat lahjahyvityksen palautuksen arvosta. Kun palautettu tuote on vastaanotettu, sinulle postitetaan lahjakortti.

Jos tuotetta ei ollut merkitty lahjaksi ostettaessa tai jos lahjan antaja oli lähettänyt tilauksen itselleen antaakseen sen sinulle myöhemmin, lähetämme hyvityksen lahjan antajalle ja hän saa tietää palautuksestasi.

Toimituspalautukset

Palauttaaksesi tuotteen sinun tulee lähettää tuote postitse osoitteeseen: {fyysinen osoite}.

Olet itse vastuussa tuotteen palauttamisesta aiheutuvista postikuluista. Toimituskuluja ei palauteta. Jos saat hyvityksen, palautuksen postikulut vähennetään hyvityksestäsi.

Riippuen asuinpaikastasi, vaihdetun tuotteen perille saapumiseen kuluva aika voi vaihdella.

Jos palautat kalliimpia tuotteita, voit harkita jäljitettävän kuljetuspalvelun käyttämistä tai kuljetusvakuutuksen hankkimista. Emme takaa, että saamme palautetun tuotteen.

Tarvitsetko apua?

Ota meihin yhteyttä support@eload.fi palautuksiin ja palautuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Tietoset Ltd.
Osoite: Klovinpellontie 1, 02180 Espoo
Y-tunnus: 1090632-4
Puhelin: +358 40 532 9219