OTA YHTEYTTÄ

+358 10 517 1150

sales@eload.fi |  support@eload.fi

Olemme teollisuuden sopimusvalmistuksen ohella valmistaja eLOAD ladattavien ajoneuvojen latauslaitteille. Olemme ykkönen ilman sähköasennusta helposti käyttöön otettavissa kotilatauslaitteissa. eLOAD latauslaitteet ovat myydyimpiä ja parhaita arvosteluja saaneita autojen latauslaitteita jälleenmyyjillämme. Tuotteisiimme luottaa jo tuhansia asiakkaita Pohjois-Euroopassa. Uskomme henkilökohtaiseen palveluun yhdistettynä rautaiseen ammattitaitoon ja oikeisiin latausratkaisuihin.

Valmistamme käyttöä kestäviä latausratkaisuja, jotka toimivat hyvin myös talven kylmissä olosuhteissa. Tavoitteemme on tuoda sähköautojen latausratkaisut nopeasti ja edullisesti käyttöön otettavaksi ilman sähköasennusta sinne, missä niitä tarvitaan: koteihin, työpaikoille, matkalle ja kakkosasunnoille! 

Asiakaspalvelusta

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille kaikki kaikessa. Meidät tavoitat monin eri tavoin: puhelimitse, chatin (arkipäivisin 08-16) tai sähköpostin välityksellä. 

Älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli mieleesi tulee kysymyksiä auton lataamisesta, latauslaitteista kotiin, yritykselle tai taloyhtiöön. eLOAD Store ja jälleenmyyjiemme verkkokaupat ovat auki joka päivä 24/7 ympäri vuoden!

Näin asiakkaamme kertovat

Yhteystiedot

Puhelin: +358 10 517 1150​
Sähköposti Myynti: sales@eload.fi
Sähköposti Tuki: support@eload.fi

eLOAD c/o Tietoset Oy
Klovinpellontie 1-3
01280 Espoo
CHAT: MA-PE 08:00 - 16:00
Kysyttävää latauslaitteista?